Metacon meddelade idag att Toyomitsu Hirasawa har utsetts till styrelsen för Metacon KK. Hirasawa ersätter Ken-ichi Neriukawa som oberoende ledamot.

”Vi är glada över att välkomna Mr. Hirasawa till styrelsen i Metacon KK”, säger Chris Tornblom, VD för Metacon AB. ”Med tanke på hans bakgrund kommer Metacon i Japan att ha stor nytta av de unika perspektiv som han tar med sig till bordet.”

Mr. Hirasawa har en omfattande bakgrund i stora japanska företag inom IT-branschen, där han har haft ledande befattningar.

”Metacon har en unik teknik för att producera väte ur gas. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet från teknologisektorn till något som kommer att ha en positiv inverkan på miljön. 2019 kommer att bli ett genombrottsår för vätgasindustrin och vi är väl positionerade för att gå vidare med denna utveckling, ” säger Toyomitsu Hirasawa.

Toyomitsu Hirasawa bidrar med gedigen erfarenhet från den japanska IT-sektorn. Dessutom ger hans erfarenhet som borgmästare i Nagano-området i 9 år en stor möjlighet att vidareutveckla vårt unika förslag till den japanska marknaden.


För ytterligare information
, kontakta Christopher Tornblom, på telefon +44 7827 509544 eller e-post  info@metacon.se

Denna information är sådan information som Metacon AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 september 2019 kl. 13:10 CET.


Kort om Metacon AB (publ)
Metacon AB (publ) är ett internationellt energiteknikbolag som innehar en patenterad teknologi för kostnadseffektiv produktion av vätgas från biogas eller andra kolväten för bränsle- och energikonsumtion, genom en katalytisk process, ämnad för transportsektorn, industrin, fastighetssektorn och privatbostäder, med bättre miljö och klimat.

Ytterligare information finns på https://www.metacon.se | Twitter: @Metaconab |
LinkedIn: www.linkedin.com/company/metaconab

Ladda ner PM »