Helbio tillkännagav idag slutförandet av inflyttningen till nya lokaler för att tillgodose tillväxtmöjligheter och framtida expansionsplaner.

Helbio är synnerligen tillfreds med att meddela färdigställandet av sin flytt till nya anläggningen. Beläget på 10, Old National Rd Patron-Athinon, nära Patras, medför de nya lokalerna ökad kapacitet för tillverkning, kundsupport, utveckling, teknik, underhåll, försäljning och ledarskapsfunktioner. Anläggningen kommer också att ge utrymme för att visa upp sina produkter och lösningar till presumtiva och befintliga kunder.

”Vi var lyckosamma att finna detta trivsamma och ändamålsenliga utrymme. Vi ville verkligen minimera effekterna som flytten kan ha på våra kunder och våra anställda. Våra nya lokaler hjälper oss att fortsätta växa och utvecklas för att hålla jämna steg med våra kunders behov, vilket gör att vi kan erbjuda mervärde och bättre service på vägen”, säger Xenophon Verykios, VD för Helbio.

Metacons dotterbolag Helbio

Metacons dotterbolag Helbios lokaler


För ytterligare information
, kontakta Christopher Tornblom, på telefon +44 7827 509544 eller e-post  info@metacon.se


Kort om Metacon AB (publ)
Metacon AB (publ) är ett internationellt energiteknikbolag som innehar en patenterad teknologi för kostnadseffektiv produktion av vätgas från biogas eller andra kolväten för bränsle- och energikonsumtion, genom en katalytisk process, ämnad för transportsektorn, industrin, fastighetssektorn och privatbostäder, med bättre miljö och klimat.

Ytterligare information finns på https://www.metacon.se | Twitter: @Metaconab |
LinkedIn: www.linkedin.com/company/metaconab