Metacons dotterbolag Helbio har utsett Haris Makkas till ledamot i styrelsen. Han kommer att ersätta Xenophon Verykios som kommer fokusera på den operativa verksamheten.

”Vi är glada över att välkomna Makkas till Helbio’s styrelse. Han har lång erfarenhet från finansbranschen där han representerad en rad globala finansinstitut. Hans nätverk kommer vara värdefullt för oss i Grekland och globalt”, säger Carl Christopher Tornblom, koncernchef för Metacon AB

Haris Makkas kommenterade: ”Jag är glad över att vara en del av Metacon Group och hjälpa till med introduktioner och strategiska råd med mål att göra bolaget till en ledande aktör inom lösningar för vätgasproduktion.”

Kort bio Haris Makkas
Haris Makkas har över 40 års erfarenhet inom bank och kapitalförvaltning Han tog examen på Brandeis och Columbia University. Han var på Citibank’s huvudkontor i NYC i över 15 år innan han återvände hem till Grekland för att arbeta för Bank of America, ING och Piraeus Bank. Nyligen var han styrelseledamot i National Bank of Greece. Han är expert på kapitalmarknaderna och har dessutom omfattande styrelseerfarenhet.

 

För ytterligare information, kontakta Christopher Tornblom, på telefon +44 7827 509544 eller e-post  info@metacon.se


Kort om Metacon AB (publ)
Metacon AB (publ) är ett internationellt energiteknikbolag som innehar en patenterad teknologi för kostnadseffektiv produktion av vätgas från biogas eller andra kolväten för bränsle- och energikonsumtion, genom en katalytisk process, ämnad för transportsektorn, industrin, fastighetssektorn och privatbostäder, med bättre miljö och klimat.

Ytterligare information finns på https://www.metacon.se | Twitter: @Metaconab |
LinkedIn: www.linkedin.com/company/metaconab

Ladda ner pressmeddelande »